Főmenü

Szavazás

Milyen az új honlap?:

www.notebook.hu
 

Programozd be velünk a jövőd és okosodj az okos eszközöddel!

 

„CODEMOB programozó és mobil eszközök hatékony használata képzések felhasználóknak”

 

Az Alapítvány a Közösségi Hálózatokért szervezet pilot képzéseket szervez „CODEMOB – Programozó képzés felhasználóknak” és „CODEMOB – Mobil eszközök hatékony használata képzés felhasználóknak” elnevezéssel.

Alapítványunk részt vesz a Telecentre Europe Teaching coding and mobile devices in telecentres (CODEMOB) c. projektjében (2015-1-BE02-KA204-012356).

A </code>mob projekt célja, hogy fejlessze a digitális készségek átadásának eredményességét a teleházakban. A cél kettős: egyrészt, szeretnénk fejleszteni az álláskereső fiatalok digitális kompetenciáit, innovatív bevezető kurzusok segítségével. Másrészt, fejleszteni szeretnénk az oktatók (teleházak oktató munkatársai) kompetenciáit, azáltal, hogy megtanítjuk nekik, hogyan oktassák ezeket a kurzusokat.

A projekt keretében a partnerországokból országonként legalább 15 fő részt vehet a márciusban induló fiatal (16-26 éves) álláskereső felhasználóknak szóló programozó és/vagy mobil eszközök hatékony használata ingyenes pilot képzéseken.

Ha rendelkezel okostelefonnal és még nincs tapasztalatod mobil eszközök sokrétű és hatékony használata terén és/vagy programozás terén, de szeretnéd megtanulni, akkor légy részese képzéseinknek!

Előzetesen elvárt ismeretek a programozó képzés esetén: számítógép kezelői alapismeretek és internet felhasználói alapismeretek

A részvétel tárgyi feltétele a mobil eszközök hatékony használata képzés esetén: saját tulajdonú okostelefon

Hallgatói létszám: max. 15 fő mindkét képzés esetében, jelentkezési sorrend alapján

 

Képzési időpontok:

Június 23-30 között a hallgatók ráérése alapján.

A kontaktórák között, illetve azokat követően online képzés.

Képzési idő: 60 óra (20 óra személyes kontaktóra, 40 óra online képzés).

Vizsga helyszíne, időpontja: A képzés tanúsítvánnyal zárul. A tanúsítvány kiadásának feltétele az órákon való aktív részvétel, a záró feladat teljesítése, azzal a feltétellel, hogy a hiányzás mértéke nem haladhatja meg a kontaktórák számának 15%-át.

A képzés díja: INGYENES

A jelentkezés határideje: 2017. június 21.

A jelentkezés módja:

A jelentkezési lap kitöltésével a következő online felületen: ITT

 

A jelentkezés elfogadásáról írásos visszaigazolást küldünk.

A képzéssel kapcsolatban tájékoztatás kérhető: Hangodi Henriett; e-mail: kozhalo.telehaz@gmail.com; mobil: 20/215-8880.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendezvényen/képzésen fényképek és videofelvételek készülnek, melyeket illusztrációként, illetve promóciós célból felhasználhatunk.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Szeged, 2017.06.06.

 

A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

 

CsatolmányMéret
code_mob_felhaszn_kepz_Karolina.jpg397.15 KB
CODEMOB_pilot_kepzesek_felhivas_Karolina.pdf506.14 KB