Főmenü

Szavazás

Milyen az új honlap?:

www.notebook.hu
 

Böngészhető hasznos online eszközök

 

Mozilla

Szerzői jog reform: Kezdeményezés az EU szerzői jogi szabályozásának korszerűsítésére a 21. században  – Népszerűsítés és hozzájárulás

Online írás-olvasás tudás: Keretrendszer a belépő szintű online írás-olvasás tudáshoz és a 21. századi készségekhez

Oktatói tevékenységek: oktatóknak útmutató lépésről lépésre: a programozástól és a privát élet ügyeitől a kreatív web tartalomig

 

Certiport certificationsIC3 Digitális írás-olvasás tudás tanúsítvány

 

Több információ:

http://www.certiport.com/Portal/desktopdefault.aspx?tabid=683&roleid=101

 

GOW17 online felülete: http://www.i-linc.eu

 

http://yourock.jobs/hu/

A YouRock egy ingyenes, többnyelvű, foglalkoztathatósági hálózati eszköz.

A YouRock-ot 2013-ban alapítottuk azért, hogy támogassa a fiatalok foglalkoztathatóságát. A YouRock-ot a fiatalkori munkanélküliséggel és az EU gazdasági válságával kapcsolatban felmerülő kérdésekre válaszul fejlesztettük. Többet Háttér és Sajtó információk.

Tehát a YouRock-ot speciálisan a 25 év alattiak számára fejlesztettük, hogy megmutassuk számukra, hogy vagy egy sor olyan munkavállalói készségük, képességük, amelyek gyakran rejtve vannak a mindennapi tevékenységeik során és egyúttal megadjuk számukra azt a nyelvi környezetet is, mellyel ezeket a készségeket le tudják írni a munkáltatók számára. Úgy terveztük a YouRock-ot, hogy egy gazdag, dinamikus profilt hozzon létre, hogy a munkáltatók tartalmas betekintést nyerjenek a felhasználók által szerkesztett információkba.

Segít a felhasználóknak, hogy:

  • Meghatározzák speciális munkavállalói képességeiket,
  • Készítsenek egy dinamikus profilt, hogy megmutathassák elsődleges képességeik csoportját,
  • Létrehozzák online portfóliójukat, hogy képességeiket prezentálják.

Segíti a munkáltatókat, hogy:

  • Meghatározzák proaktív új alkalmazottaik speciális képességeit,
  • Megtekinthessenek minden pályázót a rendszer minden nyelvén.

Online alkalmazás különleges önéletrajz készítéséhez, a végén összeáll egy gyémánt alakú profil, ami hangsúlyozza  a kitöltő képességeit.

 

http://www.skillage.eu

A Skillage online alkalmazás, amely értékeli az infokommunikációs technológiához (IKT) kapcsolódó felkészültséged munkaerő-piaci környezetben. Minden kérdésnél több válaszlehetőséget találsz; a bejelölt válasz alapján mérik az adott IKT készséged. Vannak egyszerű és elgondolkodtató kérdések. Lehet, néhánnyal nem fogsz egyetérteni, de a cél, hogy átgondold a témákat, hogyan oldanád meg őket a valóságban.

5 kategóriában kapsz véletlenszerűen hozzáadott 15 kérdést. Ha netán kétszer kitöltenéd a tesztet, akkor sem találkozol azonos kérdéssel. A kategóriák: foglalkoztathatóság, hatékonyság, kommunikáció, közösségi média és digitális műveltség, valamint tartalomkezelés és biztonság.

A végén kapsz egy Skillage összefoglalást, amivel a leendő munkaadódnak megmutathatod, milyen széleskörű IKT készségekkel rendelkezel. Több tanácsot is ad arra vonatkozóan, hol kérhetsz segítséget a saját helyi Teleház hálózatodban.

 

Mégtöbb hasznos eszköz

CsatolmányMéret
GOW_hasznos_eszkozok.pdf329.66 KB